Over ons

Introductietekst over ons

Magnitude Consulting is een hoogwaardig adviesbureau dat zijn cliënten helpt bij voor hen belangrijke vraagstukken. Onze opdrachtgevers werken bij gerenommeerde organisaties en zijn ambitieus en gedreven om hun organisatie beter te laten presteren. Onze belangrijkste onderscheidende factor is dat wij, sinds onze oprichting in 1998, een gemiddelde klanttevredenheid hoger dan een 8 realiseren.

Bureaufilosofie

Onze waarden

Magnitude Consulting is in 1998 opgericht en werkt vanuit een gedachtegoed dat ons gedrag richting cliënten, collega’s en de maatschappij bepaalt. Voor ons belangrijke waarden zijn: betrokkenheid, authenticiteit, integriteit, helderheid, hoge kwaliteit, betekenisvol helpen en streven naar lange termijn relaties.

Vanuit ons gedachtegoed is de naam Magnitude Consulting gekozen. Deze naam staat voor twee belangrijke elementen die onze wijze van adviseren karakteriseren: helderheid en impact.

Helderheid

In de astronomie is magnitude een maatstaf om de helderheid van een ster in uit te drukken. Wij streven naar helderheid op elk gebied. Een heldere intake, heldere afspraken, een heldere aanpak en heldere adviezen. Het voortdurend minimaliseren van onduidelijkheden is onze grootste uitdaging. Daarmee helpen wij onze opdrachtgevers.

Impact

In de seismologie is magnitude een maatstaf voor de hoeveelheid energie die vrijkomt bij een aardbeving. Wij streven naar impact. Er moet na afronding van onze opdracht, mede als gevolg van onze inzet, iets ten goede zijn veranderd. Wij gaan voor structurele oplossingen en niet voor dikke rapporten.

Onze kracht

Onze organisatie levert vanuit oprechte betrokkenheid consistent hoge kwaliteit. Onze kracht zit in ons vermogen om deze hoge kwaliteit als collectief, structureel waar te maken. Onze cultuur en onze normen en waarden zijn hierbij belangrijk. Door consequent vast te houden aan onze cultuur en bureaufilosofie zijn wij als geen ander in staat talenten te werven, te binden en optimaal te laten groeien. Dat resulteert vervolgens in een optimale ondersteuning van onze cliënten. Voor nu en voor in de (nabije) toekomst.

Betrokkenheid

Betrokkenheid en betekenisvol willen zijn zit in onze genen en
wij willen uitblinken in wat wij doen.

Bij cliënten

Wij zijn gedreven om onze cliënten te helpen. Vanuit onze betrokkenheid zetten wij vanzelfsprekend de benodigde extra stap om onze opdrachtgever succesvol te laten zijn. Wij beschouwen het succes van onze opdrachtgever ook als ons succes.

Bij collega’s

Wij hebben een zeer hechte cultuur waarin wij elkaar stimuleren en aanspreken. Wij zijn geïnteresseerd in onze collega’s. We zetten ons in voor elkaars persoonlijke groei en succes. En onze successen vieren wij gezamenlijk.

Bij de maatschappij

In de huidige maatschappij ontbreekt een duurzaam evenwicht. Wij kiezen bewust voor ethische principes en lange termijn focus in plaats van voor een meer opportunistische korte termijn focus. Magnitude Consulting én zijn medewerkers willen bijdragen aan een betere en duurzamere maatschappij.
Lees meer over hoe wij dit doen.

Cultuur

Magnitude Consulting heeft door de jaren heen een sterke en eigen cultuur ontwikkeld. Deze is open, collegiaal en informeel. We vinden prestatiegerichtheid, hoge kwaliteit (> 8), respect en plezier hebben met opdrachtgevers en collega’s belangrijk. Wij zijn gedreven om mensen te helpen, we inspireren elkaar, werken samen in teams en zoeken naar werkende oplossingen.

Persoonlijke ontwikkeling & -groei is een belangrijke pijler waar wij in investeren. Iedereen groeit zo snel als kan. Wij helpen elkaar hierbij door elkaar aan te spreken en continu constructief kritische feedback te geven. Bij ons is er geen ruimte voor oncollegiaal gedrag of opportunisme.  

 

 

Klanttevredenheid

Wij streven naar bovengemiddelde kwaliteit. Klanttevredenheid is onze belangrijkste drijfveer en performance indicator. Opdrachtgevers bepalen of wij ze goed hebben geholpen. Wij zijn er bijzonder trots op dat zij onze dienstverlening sinds onze oprichting, in 1998, waarderen met een gemiddeld cijfer hoger dan een 8. Dit motiveert ons om onszelf tot het uiterste te blijven inspannen.

Klanttevredenheid
 • 8.8
  2016
 • 8.3
  2017
 • 8.1
  2018
 • 8.7
  2019
 • 9.0
  2020

Onze opdrachtgevers waarderen o.a. onze afspraak is afspraak mentaliteit (8,9), onze gedrevenheid om toegevoegde waarde te leveren (8,8), onze resultaatgerichtheid (8,7) en onze betrokkenheid (8,6).